Благодарствено писмо от Нестле

Уважаеми партньори,

От името на Нестле България искам да Ви благодаря за ангажираността и участието Ви в Програмата „Нестле за по-здрави деца“ досега. Вярваме, че благодарение на Вашата отдаденост и успешната ни съвместна работа, заедно градим един по-здравословен и по-щастлив свят, в който да растат българските деца.

Благодарим Ви, че сте част от общността на 188 училища и детски градини в страната, които се включиха в „Нестле за по-здрави деца“. Към момента, чрез съвместните ни усилия, успяхме да достигнем до близо 21 000 деца в България и да спомогнем за изграждането на трайни хранителни навици у децата и култура за здравословен начин на живот. За да спомогнем за по-добро бъдеще на всяко дете, през втория етап от инициативата успяхме да продължим позитивното ѝ развитие и да достигнем до още повече деца, като включихме и най-малките от детските градини.

Тази учебна година създадохме и обновено учебно съдържание с нови занимателни задачи, допълнителни игри и видео уроци. Ще продължим и традицията с организирането на специален конкурс, с който целим да подобрим спортно-техническата база в най-силно ангажираните детски градини и училища. Допълнителна информация за конкурса ще бъде изпратена на по-късен етап.

Бихме желали и да напомним, че все още можете да се включите в мащабната програма, която цели да възпита култура на здравословен начин на живот у децата в България. Записванията за втория етап на програмата са отворени до 15.03.2020.

За нас в Нестле България е привилегия и удоволствие да работим заедно за създаването на по-здравословен свят и възпитаването на правилни хранителни навици у българските деца. По случай настъпващите коледни и новогодишни празници, от целия колектив на Нестле България искаме да пожелаем на Вас и екипа Ви, както и на всички деца и техните родители, весели празници. Нека Коледата донесе светлина и спокойствие в семейството Ви, а новата 2020 година да бъде изпълнена с лични и професионални успехи. Вярваме, че през новата година ще продължим успешно своята съвместна работа в изграждането на правилна хранителна култура у децата в България и заедно ще се доближаваме все повече до общата ни цел, а именно те да бъдат по-щастливи, по-здрави и по-активни. 

Елиза Ковачева