Занимания по интереси в клуба по английски език

В клуба по английски език „Creative World Citizens“ тази седмица четвъртокласниците посрещнаха гости от София и от Лондон. Елена, учител по английски език в София, разказа на учениците за себе си, като отговаряше на въпросите на любопитните четвъртокласници. Елена провокира учениците да споделят няколко неща и за себе си на английски език. Въпреки лекото притеснение всички ученици успяха да разкажат нещо за себе си на нашата гостенка.

 На следващия ден учениците се срещнаха и с Роджър от Лондон, който разказа на децата колко е важно да готвим, показа им  видове храна от различни култури. Той  сподели  колко е хубаво и важно да не се притесняваме и да експериментираме в кухнята. Учениците  споделиха своя интерес към готвенето, като дори и един ученик показа как прави закуска пред всички във видео разговора. Учениците успяха да подготвят и мини постери с информация за себе си, с които се представиха  пред госта ни. Разговорът приключи с няколко магически трика с карти, които Роджър направи пред децата.

 Разговорите истински вдъхновиха четвъртокласниците и те много старателно и грижовно съставиха благодарствени послания към двамата ни гости.