Как развиваме умения за учене?

През учебната 2019/ 2020 г. екип от мотивирани учители от нашето училище участва в проект FIERST. Основната цел бе да научим как да развиваме уменията на ХХI век. Представихме се на финалната конференция с електронна книжка с добри практики, приложени в училище с цел да развием умението за учене у нашите ученици. Получихме покана да участваме в заснемане на клип, който ще бъде представен на финалната конференция на проекта на училищата, участвали през следващата учебна година.

Eто част от вдъхновяващите думи за видеото:

Сърдечно ви благодаря за готовността, професионализма и искреността, с които подходихте към нашата покана за участие във видео история, разказваща за преживяването ви в проект FIERST и как това се е отразило на работата ви като цяло! 
Видео историята е чудесна именно благодарение на вас! Тя не само беше вдъхновяваща част от заключителната конференция, но и тепърва ще я споделяме като пример за това какво е възможно да се случи в училище, когато екипът работи заедно воден от ясна цел.  Над 90% от гостите на конференцията са посочили, че четирите видео истории, които разказахме по време на конференцията, са били полезни или много полезни за тях. Така че вдъхновявате не само екипа ни, но и много други учители, директори и образователни експерти.Можете да намерите видеото в YouTube канала на „Заедно в час“: https://youtu.be/cQrX68vvDiQ