Организиране на онлайн курс за подготовка на всички седмокласници, желаещи да се явят на изпит за проверка на способностите по музика, специализирана подготовка

На 12.05.2020 г. Средно училища „Любен Каравелов“, Пловдив, организира безплатен онлайн курс за проверка на способностите по музика, специализирана подготовка, в помощ на всички кандидатстващи ученици след 7-ми клас.

РУО – Пловдив популяризира инициативата в условията на извънредно положение в страната и изолация, във време, когато повечето седмокласници са затруднени да посещават уроци или обучителни курсове и се налага сами да се подготвят за предстоящите изпити.

Колективът на СУ „Любен Каравелов“, Пловдив, предоставя специализираната образователна услуга безплатно. Тя ще се проведе онлайн и е за всички ученици след завършен 7. клас, които желаят да се явят на изпит за проверка на способностите по музика. Подготвителният курсът ще започне на 12.05.2020 год. и ще се проведе онлайн, чрез Google Meet & Classroom.

Единственото условие е седмокласниците да имат необходимите технически средства за участие в онлайн курса: техническо устройство (компютър, таблет, лаптоп, телефон;); Интернет; Профил в Gmail и Попълнено заявление за участие до 05.05.2020 год. на този линк: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScNF60hC-MxCALJM…/viewform…

Повече информация за подготвителния курс може да намерите на уебсайта на училището: https://soulkaravelovpd.com/viii-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%81/ или на телефон: 032- 62 44 67.

Бъдете здрави и успешни!